i'm only spinning

jack's mannequin - I'm keeping quiet til there's no more sirens

Igår firade vi Mia, var och såg Remember me. Herrejävlar vilken film. Jag pallar inte såna filmer egentligen, sorgliga, jag är i mental obalans i en månad efter sånt. Men ändå är det alla såna filmer som fastnar och blir favoriterna. Hm.

I'll find my words when there's no one talking

Och Ida var här idag också, vi kollade mest New Moon. Eller, njew mjoon. Hihi, grymt!

I have got no choice be patient, I am getting to the point

Annars är jag mest hur hungrig som helst, magen kurrar i 120 decibel typ. Men nu känner jag lukten av köttfärsdipp, mumma för magen!

I can't remember when the earth turned slowly

Och jag har redan tröttnat på det här med blogg, detta kändes mest jävligt ovärt, så ja, snart är den nog borta.

I lost my place but I can't stop this story


into the west

jag saknar dig.


varför får jag inte på mig dina blåjeans?

Världens bästa Ida Röjens fyller 19 idag! Inte illa.

Men trots att höftledsoperationer väntar, du börjar krympa, ditt ansikte överflödas av rynkor och du berättar om hur det var på "den gamla goda tiden, när jag var ung" så kommer jag alltid att fortsätta va din bästa vän, och du min!

Du är galen, knäpp och lite dum i huvet. Allt på ett bra sätt!

Kärlek till dig!


-

Nu sitter jag här, nyss hemkommen från jobbet, utan spotify.

Det finns en enda nackdel med att gå på konsert (förutom att det kostar pengar, meeen det brukar vara värt varenda öre!). Om vi tar Kent. Låtarna är inte riktigt lika bra o-live, och ingen annan musik är ens i närheten av likabra som Kent. Så här sitter jag, utan musik, som väl aldrig har hänt innan. Men, den här känslan lär gå över om en vecka. Eller några stycken..

I alla fall sitter jag här med min Peace & Love-biljett i handen! Inte illa! Jag taggar söndeeer.

Nu ska jag gå och försöka bli av med illalukten som alltid sätter sig på händerna efter jobbet, sen göra Linn sällskap på jobbet. Underbart söndagstidsfördriv. Bättre än plugg och städ i alla fall såååå..


du och jag ska aldrig dö

Hm, Kent, vad ska man säga?
Det var fantastiskt jävla underbart.
Så vackert..
Jocke Berg är gud.




älskling det är livet som leker

IDAAAAG!!! :D

kentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkent
jag är söndertaggad.
kommer bli livet,
julia&fredrik
nu köööör vi!



för att lämna tillbaks den undanflykt som jag stal

kent - den här känslan som jag har är inte min, den blev kvar är den din? den smakar som du

För en vecka sen, gick vi upp och ner för Via del Corso och shoppade massa, stannade lite vid Piazza del Popolo, satt i solen och åt italiensk glass och levde livet.

Idag har jag varit hos läkarn, skolan fullproppad med redovisningar och tränat.. hmmm, inte riktigt okej.

Helgen som har gått har varit bra i alla fall. Det var utgång i fredags, spa-dag och melodifestivalfinal hos Ida i lördags, jobb och fika med Sofia och Julia i söndags. Toppenhelg så att säga!

snälla du förlåt mig, jag glömde vem jag var

Och sen kan jag ju skryta med att jag har serverat Rudolf aka Marin Beck aka Peter Haber frukost. Var lite sugen på att ge han en negerboll och säga: "varsågod, här får du ett wienerbröd." höhö.

snälla sluta lyssna, glömt allt jag sa jag mår bra, du måste lämna mig ifred

Dagens händelse var i alla fall när Sofia redovisade om sin hund, började asgarva, kunde inte slutföra sin redovisning, men fick fram "vi hade så roligt i Rom!" haha ja. Och Christopher höll en rörande redovisning om klassen och Romresan, och jag gillar min klass. Synd bara att det ska ta tre år för en att inse det, när det bara är tre månader kvar till studenten... IIIH ! Bara tre månader! Herrejävlar.

Och på fredag är det Kent. Jag taggar sönder. Ge mig fredag nu !!

vill du hjälpa hjälp dig själv



ROMA

I onsdags kom vi hem från Rom.

Och vad kan man säga? Rom är underbart, och det var bästa veckan på länge. Neandertalarn Mia, Partypinglan Sofia, Förförerskan Filippa och Dryga jag skapar ett oslagbart team, the fantastic four, och har så jävla kul hela tiden. Hela klassen är grym också för den delen.

Man kände sig som världens största tönt som gick runt och fascinerades av gamla stenar och ruiner. Det var ju faktiskt studieresa och alla vi språkare är töntar.. Men ja, 6 dagar kulturellt och historiskt nånting, och 3 nätters festligheter, det var toppen. Höjdpunkten var nog ändå modellfesten med 50 manliga modeller och så vi. Roligaste kvällen i mitt liv typ.

Och det är inte alls kul att va hemma i snön igen, jag hade gärna stannat i Rom fram till studenten. Men man kan inte få allt.

Och ikväll taggar jag en till lyckad kväll i mitt liv, det blir 19-årsfest tillsammans med Ida och Linn.

Älskling det är livet, som leker, det leker med oss nu.


Hela klassen. (Förutom Filippa, Ida och Emelie)
Världens roligaste människa

















let's leave tonight

Imorgon natt åker vi till Rom, lalala.

Taggar sönder. Taggar inte sönder att komma hem klockan fem imorgon, och ha all packning kvar + att skriva guidning. Och gå till affären och köpa matsäck och resgodis! Meeen, vad gör detta, när jag får komma till Rom?

Det var mest det jag ville ha sagt. Få alla avundsjuka på att vi lämnar snöslasket och kaoset åt er hemma i Sverige, och drar till (förhoppningsvis) soliga Italien!

Arriverderci !

RSS 2.0