if I don't live today, then I might be here tomorrow

mando diao - take my hand of funeral flowers in white why did you hurt me so? you said that you never stood out
.
jag vill ge er en förklaring. inte en bortförklaring, bara en förklaring. jag kan inte förklara varför jag har betett mig som jag gjort, men jag kan förklara varför jag är som jag är. och jag kunde inte förklara direkt, för jag bryter ihop, och jag vill inte visa mig svag. fast det är precis det jag är just nu.

watch me shine, as all the lights closes down it's just a talent of mine

det är mest att årsdagen av morfars död krockade med mormors födelsedag. och det blev bara överväldigande. det och insikten om att 2011 är det femte året som jag är utan min bästa vän som alltid förstod varför jag betedde mig som jag gjorde, för jag var som hon, och hon förstod varför jag är som jag är, eftersom det var tack vare henne. och en natt så drömde jag att jag träffade dom i himlen, en töntig dröm, men det kändes så verkligt och när jag vaknade hatade jag verkligheten. för verkligheten kommer aldrig vara så som jag vill att den ska vara, nånsin mer.

you know I die whenever I want so go chase fortune when I'm gone

och jag får inte låta det här gå ut över andra, man tycker att efter fem år borde jag lärt mig att hålla det för mig själv. men när jag själv inte känner mig hel, är det svårt att göra helt rätt.

I'm guilty of reading my own past

förlåt. och jag vill väl egentligen bara att ni ska stanna kvar när jag nått botten, och hjälpa mig upp igen.

so don't forget if I don't live today, then I might be here tomorrow


I'm wasting my time I'm wasting my days

the perishers - losing my mind, losing my ways

idag hatar jag:
- dubbade reklamer
- halebops reklam med en oerhört pinsam, sjungande tjej
- min vinterhy
- vintern
- att jag målade tånaglarna rosa (?!) och acetonet är slut
- att min tatuering klias och flagnar lite
- att min övertalningsförmåga svek mig

I stumbled across your name in a song

idag älskar jag
- att jag är ledig
- att jag är ledig imorgon också
- att jag har nyfärgat, fräscht hår (förlåt julia, men jag kunde inte stå ut en dag till)
- godispåsen
- bongo
- tvn och satc-boxen
- i MUSIKENS tecken spellistan
- speciellt shout out louds-låtarna
- och låtarna som är längre än 5 minuter
- att brunt nagellack är inne
- att jag inte vet om brunt nagellack faktiskt är inne, men jag bryr mig inte om jag har fel

thinking of us made the day twice as long

mer älskvärda än hatbara saker. på plussidan. bra dag. och nu tänkte jag bota vinterdepressionen med lite trevligt folk, trevligt ställe, trevlig musik och trevliga dryckbara saker.

tonight I'm going out to find someone I can't stand to live without



sommarhy, vart tog du vägen?
och måste försöka va hardcore utan mina HC-kompisar ikväll, tråkigt.

som om jag bryr mig

kent - svag så skakar mina ben

just nu tycker jag så sjukt mycket äckligt jävla synd om mig själv. jag har jobbat i tio timmar. från 7-17. utan rast. utan mat. och jag behöver ingen jävla moralpredikan om att så har afrikabarnen det varje dag, för jag är inte ett afrikabarn. efter hårt slit fick jag springa till tåget. och så hade jag en ylletröja på mig för att inte frysa, men istället svettades jag som en gris. sen fick jag inte sitta ner. har inte suttit ner sen sju i morse. och jag har bara ätit en kopp äggröra och en fralla.

sänk mitt hjärta som en sten

och så är jag arg på några vars identitet bäst beskrivs som jubelidioter. stolpskott. idioter. man borde ta alla såna och skeppa iväg till nordpolen eller nåt, så kan dom ha ett idiot-kollektiv i en igloo. så kan dom bara idiota sig mot varann.

ge mig en käftsmäll jag är feg

och så kommer jag hem och så vad blir det för mat? korv stroganoff. denna värdelösa maträtt.

som om jag bryr mig så ökar vi igen

så nu ska jag sitta och va sur, och äta mitt godis och mina kakor som var kvarglömda på jobbet, och fräsa åt alla familjemedlemmar som kommer i närheten för att smaka.

jag är farblind, kriminell

och så kan ju alla som läser det här få kommentera "åh stackars dig linda!" så kanske jag blir lite glad över att märka att det finns folk som har medlidande, och att det finns hopp för mänskligheten. 

jag har alltid varit klen så ge mig Revolt I, II och III



no one gives a damn about her hair

the killers - wait for something better no one behind you

sitter här och gör en matematisk uträkning. om vi säger att jag i genomsnitt dricker 7 koppar te om dagen med 2 sockerbitar i varje gång. det är 14 sockerbitar om dagen. och 98 sockerbitar i veckan. på ett år har jag via te smällt i mig drygt 5096 sockerbitar. herrejävlar. inte bra. ska jag sluta dricka te med socker i? nej. är det värt att bli tjock, alla tänder ramlar ut och få diabetes? ja.

watching your shadows this feeling won't go

och idag har jag mest haft en helvetes jävla äckeldag på jobbet, topp tio värsta jobbdagen på 2½ år garanterat, men tja, så kan det gå. så nu är jag trött som döden, men planerar ändå att va effektiv och ta tag i bombnedslaget som kallas mitt rum.

and the sky is full of dreams but you don't know how to fly

planer för kvällen: äta fajitas och gå och lägga mig klockan 8. pressen är enorm på jobbet imorgon, have to bring my a-game for the a-gamers. höhö.

I don't have a simple answer but I know that I could answer something better



för att piffa upp detta annars supertråkiga inlägg, den roligaste bilden jag nånsin tagit.

this feeling won't go wait for it

it's the feeling you get when you're travelling somewhere

laakso - leaving something behind, something that took too much compared to what it gave

återigen uppdatering på uppdrag av odföranden av lindaostlund.blogg.se läsarstalkers.

it's the feeling you get when you finally arrive somewhere

jag har bara noll inspiration, för det händer ungefär noll saker i mitt lilla liv. jag sover och äter, som en bebis. när jag är ledig går jag och lägger mig klockan tio och går upp klockan åtta, som en pensionär. sen tränar jag, jobbar jag och träffar mina fina vänner lite då och då, som alla vanliga. en vanlig bebispensionär är jag typ.

some place you've never been, but still this is the closest to a home you'll get

uppoppande nyårslöfte: sluta tjata om pensionärer.. och att sluta kategorisera, och ha fördomar och stereotyper. fast det är ungefär det intressantaste jag vet. så kanske inte.

it's the feeling you get while looking at someone new

fast på torsdag händer en liten spännande grej i mitt lilla liv. till mina kompisar har jag sagt att jag inte kan träna för att jag måste sova efter jobbet, men hihi, jag ljög. vad det är får dom veta IRL nästa gång istället.

someone thats asks if your love is true, when you don´t feel nothing at all

idag på schemat står städa, tvätta, lyssna på mina nya fina skivor (jag älskar storbeställning från cdon! dock så älskar inte min plånbok det, men smällar man får ta) och så träna. för jag har inga serier kvar att titta på, så får väl försöka va lite effektiv istället. tråkigt.

it's the feeling you get while looking at backs

förresten har jag tänkt på att dom som läser den här, som inte känner mig så jättebra, måste tycka att jag är jätteknäpp. man måste nog känna mig för att tycka att knäppheten egentligen är charmighet. så ni som tycker att jag är jätteknäpp, egentligen är jag jättecharmig. hårfin gräns. försöker jag intala mig i alla fall (var tvunget att tilläggas, kan ju inte gå all-in hardcore krossa jantelagen)

turned on you never coming back the feeling that says "fuck them, go walk alone"


låt mig gå i bitar jag har gjort nåt så dåligt igen

kent - låt mig ha ont låt mig skrika färdigt tills bröstkorgen blir tom

när vi åker till new york ska vi bo hos mammas kompis mark, som kallas vlad (?), och hans familj som är judisk och dom har en dotter som heter freedom och vlad har långt hår, är musiker, alltid haft hårdrocksdrömmar och jobbar i en musikaffär i new york. hur coolt?!

låt mig spricka sönder, det har jag verkligen förtjänat

jag älskar ju kulturkrocker och tycker det är så intressant med folk som skiljer sig från oss. då känner jag mig i och för sig tråkig som heter linda och inte är nåt mer häftigt än frukostvärdinna, som ungefär är lika häftigt som nån av pappas tågmodellböcker. så ibland undrar jag varför inte pappa kunde ha långt hår, och inte spela i 44:ans rockorkester utan i nåt tufft rockband, och mamma skulle kunna ha rökt gräs när vi åkte världen runt på turné. och så kunde dom döpt mig till hopp eller blomma eller sommarbris. sommarbris östlund.

hallå hallå låt mig vara dum det blir din tur om en liten stund

men sen kommer jag på att jag är svensk, jag gillar inte att sticka ut från mängden och jag trivs med att heta linda och vara frukostvärdinna och ha ett svenssonliv. och så är jag faktiskt född på 90-talet, inte 70-talet.

jag är, är jag? jag är inte gjord av sten

har väl bara inspirerats av boken jag läser, som är sjukt bra men som jag inte kommer ihåg vad den heter, där dom är nästan som hippies. och av min hippieutstyrsel förra veckan.

vad är farväl? vad är? inte gjort av sten?

men nu ska jag bejaka min svenskhet och åka till IKEA.

såg du jag sprack sönder kan du få mina armar på plats?

everything is everything

phoenix - things are gonna change and not for better

skriver mest nåt nu för att slippa bli hotad av anonyma lindaostlund.blogg.se-stalkers ordförande julia. hihi

don't know what it means to me but it's hopeless, hopeless

har äntligen fått återgå till mitt pensionärsliv, och ja, jag gick och la mig 22 på en fredag. ikväll planerar jag att gå och lägga mig 21. fast vet inte hur många pensionärer som går upp snortidigt på morgonen och jobbar? för just det, pensionärer jobbar inte. men jag vill ha broddar på mina skor. ha! pensionärspoäng plus minus noll.

everything, is everything the more I talk about it, the less I do control

annat som har hänt i mitt liv? jag var på pensionärsfest. haha, nej, det var jag inte alls, personalfest, gud, pensionärer på hjärnan. i alla fall så var jag utklädd till hippie och mina chefer söp mig under bordet ja. snällt. man ska göra som chefen säger. och så var det infylttningsfika hos ida igår, superfint! tråkigt när jag blev utelåst efter att fyllt på parkeringsavgiften dock och glömt både portkod och mobil och det tog 10 minuter innan nån saknade mig...  höhö

everything, means everything can't understand a word, half of the stuff I'm saying

annars är jag mest inne i en extrem kent-period. jag släpper inte kentboxen, min käraste ägodel näst efter björnis, ur sikte. skulle skriva ett inlägg bara om hur fantastiskt bra dom är och att jocke berg är största geniet på 90-, 00- och 10-talet och kanske nånsin. men med risk för att vara tjatig skippar jag det.

the things I do possess sometimes they own me too

och idag fyller den första människa jag känner, och som är min vän, 20 år. kuul och grattis fredrik! borde han kallas bigfreddyboy? freddybigboy? freddyoldboy? oldfreddyboy? nu istället?

what they gonna do to me I think it's hopeless, hopeless

nu ska jag ta på mig pyjamasbyxor, äta en biff, och sen kolla glee. fiint

what I can't explain I'm sure you get it well since I always wanted, I always wanted you


jag och min käraste ägodel björnis

start spreading the news

frank sinatra - I'm leaving today I want to be a part of it, New York, New York

Idag är min lyckodag. det började när jag var på mcdonalds med filippa och det bara var 7 pommes som inte klarade klämtestet. jag kände att jag hade flyt liksom.

these vagabond shoes, are longing to stray

sen kom jag hem, och tada! en bröllopsinbjudan!!! iiiiiih. jag har bara varit på ett bröllop innan när jag var typ 9 år och fick sitta bakom en pelare och sen på festen i ett hörn. det var inte så roligt. men nuuuu. jag är 19 år, varit på 8 begravningar men bara 1 bröllop, på tiden att det jämnar ut sig tycker jag minsann. iiih. ska bli så roligt.

and make a brand new start of it New York, New York

och sen idag, nu, ska vi boka resa till new york. the big apple. new fucking york. iiiih.
snart kommer jag va på toppen av empire state building, och leka slutscenen från sleepless in seattle, som ted gör i himym. och så kommer jag dricka öl och äta nachos på maclaren's pub som dom gör i himym. och så kommer jag fika på central perk som dom gör i vänner. eller dricka en cosmopolitan på nåt flott ställe som dom gör i satc. eller shoppa på upper east side som dom gör i gossip girl.
va? tittar för mycket på tv? vem då? jag? neeee.

I want to wake up in the city that doesn't sleeps

och så kommer jag bara lyssna på bra new york-låtar.
Staden myten hemligheten "Åk inte dit, du kommer bli biten o aldrig vilja åka hem igen". Okej, jag tar den risken.
.. Det som händer i New York, stannar i New York (
krunegård)
she got out of town, on a railway new york bound, took all except my name, another alien on broadway (matchbox twenty) 
take my hand and close your pretty eyes cus it's gonna hurt so much when summer hits New Nork sky (mando diao)
hey there delilah what's it like in new york city? (plain white t's)
new york city is killing me (ray lamontagne)
New York, New York, good bye girl And they meet on Bleecker Street or the Park that is Central oh no  (travis)
move to new york city, take your woman by the hand, leave her there with your things on the doorstep (augustana)

tadah, ett eget new york-medley. inte jättekul att bara läsa, men tänk er att jag sjunger det med min vackra stämma, så blir det genast lite roligare.

If I can make it there, I'll make it anywhere

och för att göra inlägget ännu mer lite roligare, och för att slippa få kritik för att jag aldrig har bilder; här är jag som hong kong i new york. fast king kong heter han ju.



It's up to you, New York, New York.



en högerkrok och riktigt blod

lasse lindh - nu när jag känt kärlek vill jag bara ha mer

nu tänkte jag visa lite bilder, som jag har tagit i bloggsyfte, och för att jag tidigare idag fick kritik av mina käraste apvänner att jag är tråkig som aldrig har bilder. jag har sony ericssons billigaste mobiltelefon, och kamera därefter, men ändå.



här ifrån när jag försökte laga pannkakor. detta var den mest lyckade pannkakan.



och här, pannkaksklumpen. den blev jättetjock. och en klump. den var inte så god.



varför är det bara min tandborste som ser ut såhär efter två veckor? vad gör jag för fel? nån som lider av samma problem? att köpa tandborste varannan vecka är inte så lönsamt.



så här kan det se ut när man har tagit på sig att vara värdinna för en nyårsfest. dagen efter. och detta är inte allt. men jag får skylla mig själv.



eeeeeh?!?!?! det finns en äppelcider som heter HARDCORE?!?!?!?! varför har jag inte vetat detta innan? varför har inte det varit det enda jag har druckit sen i somras? när jag blir 20 är denna det enda jag kommer köpa. om det inte är nån importskit köpt av chaffisarna på eurostop. med fredagens gäster vet man aldrig. men ändå, hardcore-cider!! hardcore!!

och dina ord dom föll som glitter över min gråa vardag

you, somebody should tell you to stop

shout out louds - you, somebody should tell you why

vissa
började kvällen med tjejmiddag och exotisk planka. vissa kom på fest i habo. vissa drack alkoholhaltiga drycker. vissa åt chips. vissa dansade. vissa dansade ännu mer. vissa sjöng. vissa dansade runt granen till små grodorna. vissa kollade på hockey. vissa minglade. vissa visste ingen vem dom var. vissa fick snespel. vissa räknade ner till tolvslaget. vissa sköt raketer. vissa gott nytt år-pussades. vissa gott nytt år-kramades. vissa drack champagne. vissa impade på mina föräldrar. vissa impade inte alls på mina föräldrar. vissa däckade. vissa blev inkastade i väggen. vissa ramlade ner på golvet. vissa snackade hele natten. vissa gick hem klockan åtta. vissa sov inte alls. vissa åt pizza.

is it just because we're old friends?

jag tror vi lyckades göra allt denna fantastiska nyårsafton och nyårsdag.

or is it because of love?

RSS 2.0