det snurrar i min skalle

familjen - jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

igåår hade jag roligaste kvällen på länge, i världens tuffaste outfit, med habos roligaste människor, och ja, allt var bara skitkul helt enkelt.

nu vet jag vad du kommer att säg och det känns som första gången

och tog igen för några veckors missad sömn också, så väcktes vid fyra. sköönt.

kom vi visar dom att det är vi men det visste alla redan

och nu ska jag sörja lite över min totalmosade mobil. som jag backade över med bilen igår. jo det är sant. tänkte att gott, nu kan jag ju köpa mig en iphone istället. fast eftersom jag inte brukar kunna ha en mobil längre än i ett halvår utan att antingen tappa den i vättern, låta den bli stulen, eller köra över den med bilen, så får det nog bli nån billig skittelefon istället.

ut springer du iväg med mig ja hör du hur dom sjunger?


there are many things that I would like to say to you

oasis - I don't know how

igååår var det fredag, som firades på bästa sätt på bongo, i goda vänners, goda dryckers och god musiks lag. fast nej, inte musiken, den var sämst, varför raggae dj:n? var är frau krebs när man behöver henne? höhö

because maybe

och sen upp med tuppen kl halv tio, och in till stan och träffa mia och filippa, och fick höra om deras dramatiska, händelserika liv. jag satt mest tyst, och njöt av mitt egna liv, där mitt största problem just nu är att jag är sugen på pizza men inte orkar gå till pizzerian... höhö

you're gonna be the one that saves me

och nu är det dags att ladda om för maskeradparty, herregud, har väl inte festat två dagar på rad sen jag var 17. hårt liv. hursomhelst så kommer jag och militz va supercoola och hålla habos gator fria från bovar och banditer ikväll i våra supersnygga superhjältinne-dräkter. lätt jobb, med tanke på att habo är sveriges bästa kommun och har ungefär noll bovar och banditer. höhö

and after all you're my wonderwall



bland fanor, stöveltramp, hör jag din puls

kent - det är då jag önskar att jag kunde stanna tiden

jag gillar mitt jobb. men det finns tre stora nackdelar.

tysta alla nätverk

1. man börjar kl 5.30.

stoppa trafiken

2. man är äckligt överdrivet supertrevlig. ingen är äckligt överdrivet supertrevlig kl 5.30 på morgonen. om det finns nån, vill man slå den, jag vill slå mig själv. och det håller i sig även efter jobbtid, så man ska småle mot alla man möter och småpratar med kassörskan i affären, som bara gamla tanter gör och man blir så irriterad att man vill sparka undan rullatorn på dom lite för att dom bildar kö. jag är en av dom nu.

om jag hade lite kraft kvar att ge dig

3. av någon anledning, kanske för att jag måste förtydliga för gästerna att dom befinner sig i jönköping, brer jag på med världens jönköpingsdialekt, som äcklar mig. jag vet inte varför. och jag är sämst i sverige på att härma dialekter, men under jobbtid funkar det. "gomorron gomorron! aaa, kaffe haru där botta. aa, jag ska snart ta dän er disk" usch.

om jag hade lite hjärta att dela med mig

i alla fall, nu ska jag äta min favoriträtt i hela världen (efter tacos, pizza, hamburgare och carbonara) makaronigratäng! sååå gott. alla mina favoritmater i en. spagetti, bacon, creme fraiche. garanterad succé.

om jag hade lite kärlek så var den till dig

huvudstupa hjärtat först

jakob hellman - där gick han hem, hem igen med allt han hade med sej när han kom

min lycka blev kortvarig, ska jobba imorgon i alla fall. så jag tänkte gå och sova nu. men tänkte, att nån måtta får det vara, kan inte gå och lägga mig innan nio. ibland undrar jag om jag är 19 eller 90? jag har nog en pensionärssjäl.

och om man ser på henne så ler hon åt allt än så länge

eftersom min lediga dag har spenderats att kolla på tv, städa, tvätta, dricka 7 koppar te, och spela kort. som sagt, 19 eller 90?

jag sa: "Städa upp och vädra ut, allt är över allt tar slut"




där gick han hem igen men hon min vän,

men nej, jag är 19, tog ju för bövelen (för bövelen, ett uttryck som borde användas oftare) studenten i somras. därför pryds nu min vägg och tidigare ytterst symboliskt tomma ram av denna underbara bild.

hon är mellan väggarna som undrar: "var är han nånstans då?"

take my photo of the wall if it just won't sing for you

jet - 'cause all that's left has gone away

nu, tisdag onsdag, är jag ledig! första gången på 8 veckor jag är ledig två dagar på raken. nästan så jag borde unna mig en mini-semester. nån som vill åka nånstans?

and there's nothing there for you to prove

annars händer det noll i mitt liv, så jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om.

oh, look what you've done

skulle kunna berätta om att jag är lite ledsen för att det är sista avsnittet av lite sällskap ikväll. tråkigt.

you've made a fool of everyone

eller att jag har suttit och klippt och klistrat i mitt konsertalbum, och längtat sönder, och tänkt att fan va kul det var på peace&love (jävla tjat, men jag lever på det resten av året, okej? det och studenten typ.) och tänkt att HERREJÄVLAR det är bara 12 dagar tills vi ska till skandinavium. roligt.

oh well, it seems likes such fun

nu ska jag spendera kvällen med att kolla på tv, dricka minst 3 koppar te, ignorera min migränhuvudvärk (jag tror jag jobbar för mycket) och njuta av att jag inte ska ställa nån klocka imorgon. gott!

until you lose what you had won



he went twenty thousand light-years from home

mando diao - you're the oldest star ever to fall

idag har jag kört jonas gardells bil. jag är cool. coolare än så kommer jag aldrig bli.

yet you didn't you have failed to be sold

hm, det var nog allt jag hade att säga. och att jag har ett blåmärke på knogen. och ikväll ska jag äta tacos

and though you know that life ain't just a good start your blues' forgotten

there's a lot that i don't know

jack's mannequin - there's a lot that I'm still learning

dagens fail: jag köpte tropiska frukter-te istället för citronte. jag ville verkligen ha citronte. verkligen verkligen jättejättemycket ville jag ha citronte. tråkigt.

yeah I just need light, light in the dark as I search for the resolution

så nära ligger sömnen under alla täcken sval

kent - svept och gömd i filtar plast, nylon, cellofan

det snöar massa. jag tycker snö är fint.

jag tappar mina kläder jag tappar värmen grad för grad

men mest tycker jag att snö är för kallt. och ogilla att det blir halt. som i sin tur leder till att habo station blir idioternas mecka. det roligaste haboidioterna vet är att köra runt runt i sina epatraktorer tio meter från mitt eget mecka, min säng.

nu skakar mina händer värre varje dag

så dom kommer böna sönder. (att ha använt orden epatraktorer och böna i samma blogginlägg får mig att känna mig som den lantis jag egentligen är..) så jag kommer inte kunna sova inatt. som tur var har jag bunkrat upp med varm mjölk, bästa tipset när man inte kan sova. dock hjälper det inte så mycket mot oljud.. hmm..

som cesium & syre brinner jag alldeles klart & det känns som om jag glömt någonting kvar

förresten är celsius ultimata höstlåten när det börjar bli mindre än noll celsius ute. så alla borde lyssna på den. godnatt

det har hunnit bli oktober nu fryser gräset & går av & jag hatar allt som böjs & går av

maybe just sad

mando diao - lord I'm aching so hard to see this world

håkans
nya är så bra att jag var tvungen att sitta kvar i bilen en halvtimme och lyssna klart på hela när jag hade kommit hem. tur var det, eftersom jag parkerade så snett att jag var tvungen att göra om det när tanten med bilen bredvid inte kom in i sin bil. höhö

full of anger, hate and empty words

nu sitter jag med internetdosan i högsta hugg och ska betala räkningar, vuxenpoäng!

is it easy for them to feel free

och så har jag oförklarliga smärtor i mitt vänstra lillfinger. och nu också i hjärtat. en liten hjärtattack kanske?

or am I just too blind to see?

förresten är det sånt här som får mitt icke existerande djurvänshjärta att smälta. grät lite igår när dom visade hur en hund simmar ut i havet varje morgon och leker med sin kompisdelfin, åh, på ellen degeneres show. men sen grät jag igår också när mamma sa att jag var flötig i håret. gråtandet har biologiska förklaringar (pms)... i alla fall så kom jag och tänka på christian the lion, som är så fint. åhåhåh. gråter lite till.

det har också biologiska förklaringar att jag sitter på youtube och kollar djurklipp, händer väl aldrig annars. nu ska jag gå och kolla på lejonkungen och gosa med hunden tror jag.

jump jump baby baby baby

my gods seem to need some time off

laakso - I ask for more than life can give

det finns mycket jag är dålig på. men det jag är sämst på, i hela världen, är att laga mat. på riktigt. skulle laga köttbullar, makaroner och sås. när man gör sås på påse, kan dom inte skriva så man förstår då? jag menar, vad sjutton är sjuda? så det blev osjudad sås, kolbitar till köttbullar och rejält sönderkokta makaroner. gott. tur att jag har snälla vänner (läs: en snäll vän, Julia) som har erbjudit sig att göra matlådor åt mig när jag flyttar hemifrån. höhö

these crimes are too big to forgive

och jag försökte göra sås enbart för att vi inte har nån creme fraiche hemma. tråkigt. igår blev jag sur för att det inte fanns creme fraiche till korven och potatismoset. tråkigt. man kan äta creme fraiche till allt, och det gör alla maträtter godare. så är det.

my darling needed some fresh air

kompenserar misslyckad matlagning med socker. för nu ska jag in till storstaden och fika med filippa, som jag inte träffat på fem månader. roooligt! och sen blir det varm choklad och marschmallows med ida. gott.

these unsteady eyes were just too much to bear despite her love and care

paper dreams honey

the kooks - I was told that someday you'd be on your way to better things

Omröstning! (exklusivt för alla mina tre läsare): vad gör ondast att slå i? Knogarna, armbågen eller den lille knölen på foten? idag har jag slått i alla tre, svurit högt av smärtan, och velat gråta, fast låtit bli. nåå?

so now you pour your heart out

och inte nog med eländet. varit så äckligt sötsugen hele dagen. tror jag lider av kronisk sötsugenhet. tack och lov att denne allvarlige sjukdom förmodligen är genetisk, så att min fantastiska mor ger mig två marabou-rutor så fort hon kommer in genom dörren, och därefter slänger upp pepparkaksburken på bordet. mmm.

you're telling me you're far out

pepparkakor borde förövrigt vara sveriges nationalkaka. om det finns nåt sånt? annars borde det finnas. och gilla årets pepparkaksdebut! fast, åt det säkert ända in till april... och sen på Peace & Love också... varför ska något så gott bara få ätas under en av årets årstider? just det.

it's not about your make-up or how you try to shape up to these tiresome paper dreams


just a small town girl

journey - hiding somewhere in the night

händelserik helg, med idol-kväll LIVE, med tacos, med godis, med kröker samma morrhår och med världens bästa sällskap.

living in a lonely world

med jobb med stress och med pengatjänande.

a smell of wine and cheap perfume

med överraskningsfest med dålig musik men med dans, med lek och med sång och med stagedive i en buske.

for a smile they can share the night

på tal om nåt helt annat så älskar jag att bo i habo ibland. när man kan gå ut i sina för stora, rosa pyjamasbyxor med apor på och bussen kör förbi, och man bryr sig inte. jag kanske är småstadstjej i alla fall?

and it goes on and on and on


men jag har samma trasor, går och kröker samma morrhår
jag minns varenda scen ifrån vår film

river en vacker dröm

håkan hellström - jag kommer göra dig besviken, jag kan inte stanna länge

stannade hemma från jobbet idag, helvetesjävlamigränjävel, och sov lagom tills posten öppnade 1500. stod där, i nyvaken frisyr, maskara ner till hakan, mysbyxor à la pyjamasbyxor med bara fötter instoppade i foppatofflor och kikade in genom luckan när dom tog ner STÄNGT-skylten. geee mig min skiiiiva! ville jag skrika, men var mer softisikerad än så. så softisikerad man nu kan bli i vilding-look.

river en vacker dröm, när alla vill se dig dala nu som håkan hellström

sen har jag spenderat andra halvan med att stänga in mig på mitt rum, bara jag, håkan hellström och 2 steg från paradise. och herregud. helt jävla underbar. skulle kunna recensera den, förklara låt för låt hur jävla bra den är, men bättre att bara lyssna på mästerverket istället. men kan ju säga att han skriver finare texter, och sjunger finare än någonsin. och när han sjunger "håkan, du var bättre förr"? bullshit.

jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge


I'm on a mission and I'm gonna get away

mando diao- god knows, I ain't sleeping but I want my line

förlåt för överaktiviteten.

god knows, I ain't happy so I want it bad tonight

nånting slog mig just, när jag sitter och äter daim. vart sjutton har polly chokladkaka tagit vägen? jag älskade den. min trogna följeslagare på oräkneliga tåg/bussresor. men den är borta.. tråkigt. nästan lika tråkigt som när dom tog bort dumle banan, som kan ha varit den godaste godisen i världshistorien. tack och lov att jag har mitt trick, det enda jag har, men också världens bästa, som gör att dumle banan kommer följa med mig hela livet. lysmelk+skumbanan. perfekt.

god knows, I've got nothing so accept my time

och så hade min kusin ett allvarligt snack med mig nyss. "linda, det är nåt jag har velat säga till dig länge nu... höhö är det fulaste jag vet! det är bara du skriver så! det är värre än LOL. varför inte bara skriva haha som alla andra? neej, då ska linda östlund va speciell och skriva höhö. är det du själv som har hittat på det eller vad? du måste sluta". är det nån mer som känner så..? för isåfall ska jag jobba hårt att bli av med mitt höhö-missbruk.

god knows - it ain't easy to behave in this spotlight

och nu ska jag snart återgå till att se på fotbollen. sverige suger så det är inte så roligt. det roligaste är ungefär att sveriges ena back heter Safari. höhö

oh brother can you help me out

du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår, men i själen din, ja långt långt in ekar tonåringens vrål

kent - och så släcker dom ner, för en sista stilla chans

bara för att jag hittade den här och blev alldeles nostalgisk när man minns bilddagboken-tiden. och att man gjorde sju såna här listor, varje dag. så för att bejaka 14-åringen inom mig! och för att jag fortfarande tycker det är lite roligt...:

VAD LYSSNAR DU MEST PÅ JUST NU?
Håkan Hellström. Såhär i skivsläppsdagar är det svårt att göra annat..

NÄMN EN LÅT SOM GÖR DIG LEDSEN
Rob Thomas - Now comes the night

VILKEN ÄR VÄRLDENS MEST STÖRIGA LÅT?
Vadsomhelst med Lady Gaga/Justin Bieber..

FAVORITBAND/ARTIST, OF ALL TIME?

Kent, Håkan Hellström.

BAND / ARTIST DU NYLIGEN UPPTÄCKT?
Ludwig Bell.

BÄSTA KVINNLIGA RÖST?
hm, lyssnar knappt på kvinnliga röster. men, annika norlin aka säkert aka hello saferide

BÄSTA MANLIGA RÖST?
Jocke Berg.

VILKEN MUSIKSTIL LYSSNAR DU MEST PÅ?
Indiepop -rock.

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU VILL BLI GLAD?

Håkan Hellström. Såklart.

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU VILL LUGNA NER DIG?
Paus. Mmm.

VAD LYSSNAR DU PÅ INNAN DU GÅR PÅ FEST?

familjen, som helst lyssnas på under fest också

VAD LYSSNAR DU PÅ NÄR DU LAGAR MAT
?
Jag lagar inte mat

SENASTE KONSERTEN?
Kent? fast ne, anttila och hästpojken var det ju..

HAR DU NÅGONSIN DEJTAT EN MUSIKER?
In my dreams

VAD TYCKER DU OM KLASSISK MUSIK?
Tråkigt.

VAD TYCKER DU OM COUNTRYMUSIK?

Värsta som finns.

LYSSNAR DU PÅ MUSIK PÅ FRÄMMANDE SPRÅK?

Nepp, bara i några sekunder när time to say goodbye, con te partire, börjar spelas i spellistan, som jag nu blev påmind om att jag skulle ta bort därifrån..

OM DU VAR ETT INSTRUMENT, VAD SKULLE DU VARA DÅ?
Gitarr, akustisk sådan.

VILKEN KÄND MUSIKER SKULLE DU GIFTA DIG MED OM DU FICK CHANSEN?
Håkan Hellström

DITT FAVORITSOUNDTRACK (FILM)?
alla lejonkungenlåtar i hela världen.

SÄTT PÅ EN LÅT SOM AVSLUTAR DEN HÄR LISTAN FINT.

kent - klåparen, för att jag lyssnar på den just nu, och för att den är superduperfin.

Okej, resultaten blev inte lika roligt som när man var 14, och jag har nu insett vad tråkigt insnöad jag är på min musik. som faktiskt är den bästa musiken i världen. så varför ska jag behöva lyssna på nåt annat? vore onödigt tycker jag..

och allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans och allt är som förut

behöver lite kärlek från fel sort

håkan hellström - och sympatier från fel håll

kort jobbdag, följd av en snabb shoppingrunda på stan. undrar vad expediten tänkte när jag betalade min gråa kofta iklädd grå kofta och gråa strumpbyxor. grått är mysigt.

för inget är logiskt

och så är jag nyfriserad. det är kort. så jag ser lite ut som en pojk. inte riktigt så kort, men ändå. och så får det mig att se mycket yngre ut. så om jag såg ut som 15 innan, ser jag ut som 12 nu. så om ni ser en blond, 12-årig pojk på stan så kan det va jag.

för att ingenting är magiskt

nu sitter jag här och lyssnar på intervju med håkan hellström (imorgon kommer skivan! iih), och blir lite bitter över att jag själv inte pratar med göteborsk dialekt, eller är lika go som en göteborgare. så jag måste nog flytta dig en dag, och inte göra mina egna barn den otjänsten av att inte vara göteborgare...

och det är så tragiskt, så jag springer tillbaks till dig


it started feeling like October

jack's mannequin - so they made my life into a movie, as if I could forget those years

det har varit en helg i MUSIKENS tecken. fredagkvällar ärlikamed idol, och reklampauserna ärlikamed facebookkonversationer. och facebookkonversationer ärlikamed tråden, i MUSIKENS tecken. så jag slapp se idol i min ensamhet och kommentera för mig själv. och vi är så roliga. i MUSIKENS tecken är för övrigt den bästa grejen som någon människa någonsin har kommit på, uppfinnaren av hjulet eller skaparen av godis eller av något annat fantastiskt ting, kan slänga sig i väggen för sofia forsander. mina tre vänner och jag har här med facebook och spotify tillsammans skapat världens bästa spellista. i hela världen. så resten av världen, var avundsjuka.

but I know where the time's gone just how well my mind's been wandering

förresten, om nån försöker sno denna fantastiska idé, så får ni betala stora pengar till sofia, som har tagit patent på det. fast nu ljög jag. men hon skulle kunna.

when it's late don't stop looking

jag älskar internet, och tack för att jag föddes i rätt årtionde.

where my eyes turn to glass, don't stop

på lördagen träffade jag mina i MUSIKENS tecken vänner live, in person, mycket trevligt det också, och jag älskar hockey. fast nu ljög jag. jag skulle kunna ägna ett blogginlägg som tar en timme att läsa hur tråkigt hockey är. men vi hoppar det va?

hello is there anybody out there?

idag har min söndag gått i MUSIKENS tecken i och med att jag har köpt mig två album, vad gjorde man innan mediamarkt? haft en förjävla jobbig helg på jobbet, och när jag tycker synd om mig själv så piggas jag inte upp genom att tröstäta godis, utan av cd-skivor och musik. fast nu ljög jag. cd-skivor, musik OCH godis. såklart.

hello, I'm only getting farther, oh

och mina vänner påstår att jag är mytoman?


don't come up to me and say you like it

shout out louds - it's better if you say you hate it, that's the truth exactly

ne, vet ni vad. idag har jag ätit mcdonalds mat (and i'm loving it!), klämt i mig en halv chokladkaka, och ska äta pizza ikväll. även fast jag inte är tjock (än, det är bara en tidsfråga) mår nog min insida inte särskilt bra. eller mitt huvud. och så är jag som sagt sveriges största tävlingsmänniska, och hatar att förlora mot mig själv. så ska rulla bort från datorn och ta mig upp till spåret idag igen. varför ska allt man blir tjock av (läs: godis, läsk, skräpmat) va så gott och allt man blir smal av (läs: grönsaker) så jävla äckligt? om man kunde äta allt man vill som är gott, och ändå slippa träna, skulle mitt liv va perfekt.

when we go out dancing I don't want to be bothered I just want to be bothered with real love

hm, efter springturen kanske jag borde äta upp resterande halvan av chokladkakan... det är jag värd!

so I heard it's no good to run but it feels so much better now that it's done

det här har växt i mig åh så länge nu

håkan hellström - regnmoln brukade jaga mig och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Idag har jag och Sixten gått lös och varit överambitiösa och skrubbat sönder badrum. Alla rengöringsmedel borde heta nåt i stil med Sixten. Sen har jag Sofia och Julia varit hurtbullar och gått runt munksjön och sprungit ifrån en blind, och så har jag ätit mackor, sen inget mer.

Och idag, om en vecka släpper Håkan Hellström sitt nya album. Om en månad ser vi Håkan Hellström live i Skandinavium. I löööv Håkan Hellström.

Min syster efter mina små glädjehopp efter denna fantastiska insikt- jag tycker synd om dig, det enda du har att se fram emot i livet, det enda som gör dig lycklig är Håkan Hellström. Du borde skaffa en pojkvän.

Jävla tjat här om att jag ska skaffa mig en pojkvän ska jag säga er.

Jag - åååh imorgon är det fredagsflörten i Christer i P3, rooligt!
Pappa - jag ska anmäla dig dit! vart gör man det? det finns säkert på hemsidan..

Mamma&pappa - vi tänkte starta facebookgruppen "vem vill dejta vår dotter?"

Mamma&pappa - du kanske borde skaffa dig en unge så du kan va med i ensam mamma söker? eller bli bonde och vara med i bonde söker fru?

Mamma&pappa - du har inte funderat på nätdejting? det verkar va det nya!

Mamma&pappa - är du säker på att du inte är lesbisk?

Mamma&pappa - en av peab-killarna som jobbar här utanför är jättesöt! han kommer hit imorgon och vill låna lite el, då är det du som ska öppna dörren!

Mamma&pappa om idol-Daniel eller vilken ung söt kille som helst på tv - honom får du gärna komma hem med!

Mamma&pappa - min kollegas systers fasters brors flickväns kompis är tydligen jättesöt, du kanske borde träffa honom?

Jävla tjat. Tänk er att ha det såhär varje dag, hele tiden. Dom är mer desperata än jag ju. Men så firar dom 20års bröllopsdag idag, grattis. Så denna pojkvänshysterin har väl uppkommit i och med att de börjar frukta att jag aldrig kommer få uppleva en 20årig bröllopsdag, eller att jag inte kommer kunna ge dom några barnbarn. Snälla, jag är ju bara 19..

egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig för jag blir aldrig kär i nån sånt där är slöseri med tid... men då slösar vi bort våra liv!



men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö, och vem vill leva så?

lasse lindh - svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl äntligen våran tur att träffa nån

Det tar aldrig slut med förbluffande faktan här i blogget. Idag har jag skickat ett argt mejl! Jag brukar inte bli arg, och om jag blir det säger jag inte ifrån (familjen räknas inte..). Men nu jävlar.

som behandlar oss väl kysser mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll

Hejsan!
Jag beställde för någon månad sen (9/9) en höstjacka, ordernummer ***.
Skulle få den inom 5-7 arbetsdagar, men det fick jag inte.
Jag fick ett nytt mejl om att den istället skulle komma den 10 oktober, alltså en månad efter beställning, inte en vecka.
Nu har jag fått ytterligare ett mejl om att den kommer den 25 oktober. Eller, "skickas omkring 25 oktober", som det verkar nu med er kanske den inte kommer förrän i december?
Så jag vill inte ha jackan längre, och ni behöver alltså inte besvära er med att skicka den.
Tack,
Linda.

dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar och om dom bara gav oss chansen

Riktigt odrägligt eller hur? Hoppas mina "tuffa-till-dig-och-sluta-va-en-mes"-kursledare är stolta över mig höhö

jag ger dig inte min morgon och inte min dag du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag

Nu ska jag fortsätta kvällen med att mysa med te och Lasse Lindh. Som kanske är Sveriges mest underskattade artist?

hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

dom är efter dig nu, dom kommer slå hårt

florence valentin - latino don juan bara 16 år, tar inga råd från nån jävla syokonsult

Idag är det kanelbullens dag, detta har firats på bästa sätt med kanelbullar på stans bästa café Johans och med världens bästa sällskap, Julia, Mia och Sofia (det är så roligt att ha vänner som heter Mia och Sofia, för att det rimmar..)

en flaska mot skallen blir droppen nån gång det var droppen för dom

Men något större än detta har idag hänt i mitt liv. Eftersom jag tvingas se min plufsiga mage i omklädningsrumsspegeln på jobbet varje dag, och lever efter matfilosofin "mer socker än grönsaker", är enda lösningen - träna. Som jag inte har gjort på ett halvår. Så jag tog med mig min syster, och laddade iPodens spellista med mina rockigaste låtar (det tåls att tillägga att de mest rockiga låtarna jag har är typ, Revolt III med kent eller mandos Killer Kaczynski...) och laddade för en springrunda.

så spring Ricco, spring Ricco, spring Ricco

Det slutade med att jag sprang en kilometer i ganska högt tempo, fick gå en kilometer, och joggade i gångfart sista kilometern. Detta gav mig andnöd, hjärtklappning, spaggetisben och noll självförtroende. Och med all säkerhet träningsvärk de kommande fem dagarna. Och ändå har inte plufsmagen försvunnit? Ovärt.

det är det här dom har väntat på

Jag kommer då inte springa igen på ett bra tag. Trots att jag är Sveriges största tävlingsmänniska, med ett galet gameface som gör att många skulle säga upp vänskapen med mig om dom hade sett det (tack Julia för att du stannade kvar), och hatar mig själv när jag förlorar, så räcker inte det för att jag ska ta mig tre kilometer joggandes.

nu ramlar du snart dom slutar aldrig slå

Nu ska jag nog äta lite mer socker, ignorera min plufsmage, och spendera kvällen med att stirra in i väggen eftersom det inte är Idol ikväll...

yalla! yalla!


på tal om ingenting så saknar jag Peace&Love, jag saknar sommaren, och jag saknar att träffa mina bästa vänner jämt

she has no time

keane - you think your days are uneventful and no one ever thinks about you

Om det fanns ett pris för "tröttast i Sverige" skulle jag ta hem förstapriset. Och när jag ändå är igång och får pris, kan jag ta "ofräshast i Sverige" och "torrast i Sverige". Allt detta kombinerat gör att jag ser lätt misshandlad ut, att jag blivit påkörd av en lastbil, och att jag har skrubbat mig med sandpapper. Så fräsch kan man va en fredagkväll!

but we're all the same and she can hardly breathe without you

En fredagkväll som ska spenderas med min bästa fredagsvän - TVn. Hell's kitchen och idol. Sen däremellan ska jag hinna lyssna igenom Anttilas senaste också. Och försöka hålla mig vaken.

think about the lonely people

Och sen ska jag göra nåt åt tröttheten. Att jobba 6 dagar i veckan är lite för jobbigt tror jag. Och senaste helgen jag var ledig både lördag söndag var 10-11 juli. Den ni! Skrev det enbart för att folk ska tycka synd om mig, så gör det. Men, det är självvalt så jag får skylla mig själv.

then think about the day she found you or lie to yourself and see it all dissolve around you

Men köpte lite kläder idag, för att belöna mig själv. Kläder som jag aldrig kommer kunna använda ändå, eftersom man jobbar hela tiden. Och den insikten kan bara botas med världens bästa medicin. Godis!

lonely people tumble downwards my heart opens up to you

Och det kanske verkar som att jag fått mig en släng av höstdepressionen, men faktiskt inte. Jag mår bra, jag är glad, fast just nu är jag för trött för att vara nånting.

when she says she says she has no time for you now

RSS 2.0