because I got no more tears to give you after this

mando diao - paint the picture with my final sunrise

okej, hatar jag mig själv för att jag inte är långsint. var arg en vecka, men när jag väl mötte offret för min ilska har jag totalt glömt bort att jag är arg. och sen är det ju för jobbigt att gå runt och låtsas va arg, tar alldeles för mycket energi. jag gissar, att långsint ändå inte är en bra egenskap?

paint the ocean with the tracks of my tears

jag insåg också att jag inte vill vara en arg människa. jag råkade ut för världens jävla surkärring på jobbet häromdagen. har aldrig blivit så förnedrad eller förödmjukad i hela mitt liv. hon fick mig att vilja börja gråta. och jag vill aldrig bli sån. och surkärring, om du läser det här, så tycker jag att du kan ta din laktosfil och stoppa upp nånstans.

I wanna be the only one, the only one who knew you when I’m gone

vill istället bli som söttanterna som sa att jag skulle fortsätta le genom livet. eller som gubbarna som sa "om det inte hade funnits nån som du, hade man varit tvungen att uppfinna dig". som på riktigt är det finaste någon någonsin sagt till mig, så därför vill jag att världen skulle veta det.

I’m gonna lock my heart and throw away the keys

och det har inte hänt så mycket mer intressant än jobb. och idag, min första lediga dag på en vecka, kände jag separationsångesten och abstinensen från disktrasan, så gick lös på att städa köket. arbetsskadad? ja.

I hope my love will carry on




en tidig morgon, aldrig sen

dungen - det finns en chans att sova men inte nu

igår skulle min morfar ha fyllt 68 år. och det suger att han inte fick göra det. och jag saknar honom varje dag.

jag säger: skit i allt, lägg av och kom hit

men nu är det som det är. jag har börjat acceptera det. accepterat att livet är skit ibland, och att döden jämt är skit. och jag har insett att jag har varit med om tillräckligt mycket skit i mitt liv att behöva ta emot ännu mer. därför tänker jag inte acceptera folk som behandlar mig som skit.

du vet att det är sant

jag har blivit riktigt, riktigt arg på en annan människa en gång tidigare i mitt liv. och haft anledning till det. men ändå var det jag som kröp tillbaka på bara knän och bad om ursäkt. inte igen.

det måste vara så, du behöver väl mig?


nu är jag för andra gången någonsin riktigt jävla förbannad på någon annan. och den här gången ska jag inte låta någon komma undan. på riktigt. denna gången står jag på mig, och tänker inte ta mer skit som jag inte förtjänar.

jag vet att det är sent nu

så det så. grynet försvann, så jag tänker bli nästa förespråkare för: ta ingen skit!

en annan morgon regnar bort


okej, jag kan låta kaxig här, men sen är jag världens största mes och pushover, men jag är också envis och nu har jag bestämt mig för det här, så nu kommer det bli så. kanske...

det går för många dagar som ingen märks


när jag är arg ser jag ut så här. ungefär.

is this the place we used to love?

keane - is this the place that I've been dreaming of?

jag kan börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering, kände att det var dags nu, lite rädd från hatmejl från min fanclub.

oh simple thing where have you gone?

men mycket har hänt, det var popadelica och en jävligt! fin dag, det har varit 20 år (jag är 20 för sjutton!!) och det har varit coachande. men nu är jag på banan igen.

I'm getting old and I need something to rely on

och idag var jag på stan, och gjorde fina inköp.

so tell me when you're gonna let me in



systemet för första gången! som jag och var tvungen att säga till killen, svärmorsdrömssöt/pojksöt (the way i like it!), i kassan, samtidigt som mamma och moster stod bredvid och log och var nära på att ta upp kameran. han tyckte att jag skulle spara kvittot, jag tänkte säga bara om du skriver ditt nummer på det, men så långt i utvecklingen har vi inte kommit än.

I'm getting tired and I need somewhere to begin

och tjejer, hoppas vinet duger. annars får ni gå själva och köpa. eller just det, det kan ni ju inte! kaxigtjej_91

and if you have a minute why don't we go

 

och så köpte jag dessa finingar också. jag har tröttnat lite på converse, känns så tråkigt att varje människa i åldrarna 2 månader - pensionär har såna liksom. så jag tänkte sticka ut med dom här. kommer va coolast i stan i sommar!

talk about it somewhere only we know?

ni som inte förstod att detta var ironi är inte längre mina vänner. vi får inte ha crocs på jobbet längre, för att det är fult, men dom här är väl ändå ännu fulare?

this could be the end of everything



och jag har varit och klippt mig och har kort hår, och jag ger alla tillåtelse att åter igen kalla mig "pojk". denna bilden kommer från google, men det skulle likaväl kunna vara mitt skolfoto i trean, fyran eller femman..

so why don't we go

osten out.

somewhere only we know?


and I talked to God on the telephone

mando diao - but I really can't tell you what he told me

Gode Gud, gör så att min förkylning försvinner tills på lördag.
Gode Gud, och finnen under näsan också.
Gode Gud, hjälp mig välja mellan Nittileaks eller sömnen ikväll.
Gode Gud, gör så att min alarmklocka fungerar (vad har jag gjort dig för att förtjäna detta? tycker du inte att ta sig upp 04.30 är besvärligt nog?)
Gode Gud, gör så att man slipper stå upp på 101an.
Gode Gud, gör så att min vän Ida slutar använda uttrycket OMG. hon missbrukar ditt namn.
Gode Gud, gör så att mina tjejer vinner träningsmatchen mot P99 imorgon, det är det minsta du kan göra för jämställdheten, den glömde du liksom bort mellan Adam&Eva och 1900-talet.
Gode Gud, ge mig en deodorant som inte lämnar fläckar på svarta kläder.
Gode Gud, gör så att det blir varmare, vi har frusit så det räcker det här året.
Gode Gud, gör så att Daniel Adams-Ray sjunger ja må hon leva för mig på tolvslaget på lördag.
Amen.

but it was a lie


RSS 2.0